En rutsjetur med Randers Cimbria

En sæson går på hæld efter 31 kampe fordelt over 6 måneder.

Head Coach Morten V. Hansen ser tilbage på en sæson med store op- og nedture:

Inden jeg siger en hel masse omkring sæsonen, vil jeg gerne takke sponsorere og samarbejdspartnere i Randers. Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med så dygtige og profesionelle mennesker. TAK.

Når det så er sagt, må jeg tage de objektive briller på, og sige at sæsonen 2015/2016 har været noget af en rutsjetur. Ikke kun præstationerne på banen var svingende, vi har også været ramt af en hel del skader, hvilket meget naturligt også har ramt holdet og mig selv følelsesmæssigt hårdt. Mike Nielsen, Casper Stage Jørgensen, Bonell Colas og Reno Silavs, bare for at nævne nogle få, har i større eller mindre grad været ude eller sparet i denne sæson. Med både Mike Nielsen og Casper Stage Jørgensen ude hele sæsonen, så det allerede i oktober måned svært ud. Derfor stødte Charlie Burgess og Troy Gottselig til som supleanter i den svære tid.

Det hele skal ikke handle om skader forklarer Morten V. Hansen, og henviser til en snak om Basketligaen generelt:

Basketligaen har i år været utrolig stærk. Så godt som alle hold har formået at skabe et fundament der muliggøre et bedre spillerniveau all-over. Det er rart at se som inkarneret basketballfan at det hele tiden går fremad. NBA er en ting, en helt anden er den danske Basketliga.

En stor tak skal derfor lyde til alle trænere, frivillige samt organisationer rundt om i de danske basketliga klubber, for at hjælpe til denne udvikling.

Meget naturligt falder snakken afslutningsvis på næste sæson. Morten V. Hansen forsikrer om at der igen fra Oktober måned vil kunne opleves ligabasket i Arena Randers:

Allerede nu er jeg med min bestyrelse og dygtige organisatoriske bagland, gået i tænkeboks, for at knække nøglen til endnu mere succes næste sæson. Vi har allerede et par nye sponsorere at præsentere hen over sommeren, og mon ikke også der kommer et par spillere.

griner Morten V. Hansen og fortsætter til spørgsmålet om hvem der kan opleves på næste sæsons Randers Cimbria hold:

Jeg er i forhandlinger med en del allerede nu, men dem venter vi med offentliggøre til senere på sommeren.

En ting er sikkert Chris Nielsen er med på holdet! Han har skrevet under på en flerårig aftale.

Morten V.  Hansen og resten af Randers Cimbria takker alle frivillige, samarbejdspartnere samt sponsorere for en spændende sæson, på alle punkter.

 

VI SES IGEN TIL OKTOBER

 

 

Leave a Comment

(required)

(required)