Med ryggen mod muren

Med ryggen mod muren

Mandag (21. Marts 2016) spilles kamp 3 af 5 i Basketligaens playoffs. Randers spiller mod Team FOG Næstved i en kvartfinaleserie som TFN er foran 2-0 i, og derved kun mangler en enkelt sejr for at slå Randers-mandskabet ud af årets playoff.

Mandag aften drager kronjyderne fra Randers Cimbria til det sydsjællandske, for at spille kvartfinale 3 kampen mod Team FOG Næstved. En kamp hvor man må sige at Randers Cimbria for alvor har ryggen mod muren.

Hvis Randers stadig vil være med i kampen om en semifinaleplads, skal der en sejr i hus mandag, ellers kan mandskabet se frem til en forlænget sommerferie. De to seneste kampe mod Team FOG Næstved er begge endt med et nederlag til kronjyderne – første kamp i Arena Næstved endte med store slag; 103-83 endte en kamp, hvor Næstved sad på store dele af kampen. Kamp to der blev spillet hjemme i Arena Randers så anderledes ud. Randers startede godt ud og førte det meste af 1. halvleg. Dette kunne dog ikke holdes, og Næstved kunne endnu en gang trække sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 83-95, en klar forbedring af Randers der derved har ryggen mod muren inden opgøret i Arena Næstved.

 

Kampen Mandag aften i Arena Næstved, med tip-off klokken 18:20 vises direkte på TV2 Sport.

OPTAKT FRA 18.00
TV2-SPORT

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)