MORTEN HANSEN VS. BOGDAN KARAICIC

MORTEN HANSEN VS. BOGDAN KARAICIC

Randers Cimbria byder velkommen til kvartfinaleopgør

Randers tager mod dette års kvartfinalemodstander, Team FOG Næstved i den anden af 5 mulige opgør.

Første kamp blev spillet i mandags i Næstved, og her løb hjemmeholdet med en 20-points sejr.

Næstveds store profiler er Caleb Walker, Tidiane Sane, Troy Franklin, Alexander Bak og Darris Santee. Næstved startede første kamp i er voldsomt højt tempo, og fik hurtigt skabt en relativ stor føring. Denne holdte Næstved gennem kampen, og Randers fik ikke forløst potentialet. Næstveds gameplan må tænkes at være nogenlunde den samme – hurtigt og hårdt spil.

Hjemmeholdets helte har mulighed for at få kvartfinaleserien vendt med en sejr. En sejr kommer naturligvis ikke af sig selv, men kræver hårdt arbejde og disciplin. Momentvis gennem de sidste kampe har Randers vist, at holdet ikke har glemt hvordan man spiller basket. Meget skal gå op i en højere enhed, men det er netop det der er charmen ved slutspillet.

Alle mand skal være klar, og det har de lovet de er.

Hjælp holdet til en sejr over Næstved!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)